Νίκος Παπουτσάς

Νίκος Παπουτσάς

Η προπονήτρια του τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής της Α.Ε. Μυκόνου μίλησε για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού που διοργανώνει ο Δήμος Μυκόνου καθώς και για τους στόχους που έχει θέσει το συγκεκριμένο τμήμα.

Ο πρόεδρος του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων και έφορος στο τμήμα στίβου του Α.Ο. Μυκόνου κ. Δημήτρης Πάπας, μίλησε για την Εβδομάδα Αθλητισμού που διοργανώνει ο Δήμος Μυκόνου.

Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021 00:58

Ελένη Κοντιζά: «Ο αθλητισμός είναι υγεία»

Η Εντεταλμένη Πολιτισμού Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Ελένη Κοντιζά μίλησε για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού που διοργανώνει ο Δήμος Μυκόνου.

Ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς σε συνέντευξη του μίλησε για την αθλητική εβδομάδα που διοργανώνει ο Δήμος Μυκόνου.

Με εκτός έδρας ματς ξεκινάει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις η Γυναικεία ομάδα της Α.Ε. Μυκόνου καθώς θα ταξιδέψει στη Καισαριανή προκειμένου να αντιμετωπίσει τον τοπικό Φωστήρα.

γυνΗ ΕΠΟ προχώρησε στη συγκρότηση των 8 ομίλων της Γ Εθνικής Γυναικών, όπου βρίσκει την ομάδα της Α.Ε. Μυκόνου στον 7 όμιλο.

Η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Α.Ο. Μυκόνου ταξίδεψε σε Στερέα Ελλάδα και Εύβοια όπου και έπαιξε δυο σπουδαία φιλικά παιχνίδι για καλό σκοπό.

Μέσω ανακοίνωσης, η Α.Ε. Μυκόνου αναφέρει πως έγινε έναρξη των διαδικασιών συγχώνευσής της με τον Γ.Σ. Μυκόνου και τη μεταφορά των υπαρχόντων τμημάτων βόλεϊ στην Ένωση και τη δημιουργία γυναικείου τμήματος βόλεϊ.

Η γυναικεία ομάδα της Α.Ε. Μυκόνου έδωσε το πρώτο της φιλικό αγώνα της προετοιμασίας απέναντι στις Νέες Ατρομήτου.

Παρακολουθήστε τη φιλική αναμέτρηση μεταξύ της Γυναικείας ομάδας της ΑΕ Μυκόνου και τις Νέες Ατρομήτου.

AKADIMIES PANNAXIAKOS

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35